Menu

Over Faileas

faileas

Gender: masculine; Type: noun;

reflection    { noun }

  • act of reflecting; the state of being reflected
  • something that is reflected*

*Glosby online dictionary

Faileas betekent reflectie in het Schots. Door stil te staan bij wie jij bent en wat jij wilt, kom je thuis bij jezelf en ben je vrij om je eigen leven te leven. Faileas staat voor mindfulness, thuis en op reis, en inspireert lezers om zichzelf te zijn en hun eigen pad te bewandelen.

Failes.nl is de plek waar de innerlijke reis en fysiek reizen samenkomen. Op Faileas vind je naast reisverhalen en tips over verschillende bestemmingen ook informatie over de belangrijkste reis die je ooit maakt: de reis naar binnen. Dit gebeurt door content over zelfontwikkeling, mindfulness en spiritualiteit. Altijd geschreven vanuit de ervaringen van de schrijver met als doel jouw eigen waarheid vinden.

Michelle (1987) raakte besmet met het reisvirus tijdens haar high school jaar in Philadelphia, USA. Ze woonde later twee keer in Brussel (België) en in Halmstad (Zweden) en verbleef een paar maanden voor een working holiday in Nieuw-Zeeland en de Cookeilanden. Haar liefde voor mindful reizen en leven ontstond met de handen in de aarde tijdens het WWOOF-en. Bloggen doet ze al sinds 2004, eerst over het leven in Amerika, en later tussen 2012 en 2019 op haar reisblog Travellifestyle.nl. Faileas is het vervolg hierop, met meer aandacht voor de reis naar binnen. Momenteel woont ze samen met haar vriend met één been in Den Haag (de mooiste stad van Nederland aan zee) en één been in Edinburgh. Ze leeft met intentie, mediteert en heeft een voorliefde voor langzaam reizen en de mooie dingen in het leven. Lees het verhaal van Michelle.